Tarjoamme paljuvaunun vuokrausta Jämsässä

Konepalvelu Järvisen palveluihin kuuluu myös paljuvaunujen vuokraus asiakkaille Jämsän alueella. Vuokrakalustoomme kuuluu lisäksi minikaivuri sekä lavetti. Lue lisää ja ota meihin yhteyttä, niin kärrätään palju pihaasi!

Yhteydenotto

Vuokraa palju käyttöösi

Vuokraa paljuvaunu käyttöösi ja vietä unohtumaton hetki ystävien ja perheen kesken. Palju on mainio ohjelmanumero esimerkiksi saunailtoihin, polttareihin ja erilaisiin illanistujaisiin. Palju myös kruunaa ihan tuiki tavallisen, rentouttavan viikonlopun vieton kotona tai mökillä.

 

Konepalvelu Järvinen tarjoaa vuokralle tasokkaita paljuvaunuja Jämsän alueella. Saat vuokrapaljun mukana paljun lämpökannen sekä pintasuodatuslaitteen, joka kierrättää ja suodattaa vettä. Pintasuodatuslaitteen avulla vesi pysyy puhtaana, ja lämmitysvaiheessa vesi lämpenee tasaisemmin. Saat myös yhden happitabletin jokaista vuokrauspäivää kohti. Happitabletti auttaa paljun vettä pysymään kauemmin puhtaana, jolloin sitä voi käyttää pidempään.

 

Tutustu vuokrahinnastoon ja paljun asennus- ja käyttöohjeisiin ja ota meihin yhteyttä, niin sovitaan paljun toimituksesta!

Mitä paljun vuokraus maksaa?

Päivähinta 90 €

Viikonloppupäivät 120 €

Pe–su 200 €

Pe–ma 270 €

Viikkohinta 300 €


Pyhät sovitaan erikseen, pyydä tarjous!

Paljun käyttöohjeet

Asennus
Sijoita palju sopivaan paikkaan, jossa alusta on mahdollisimman tasainen ja kova. Laske kaikki tukijalat alas jättäen ne noin 5 cm irti maasta, näin paino jakautuu myös jousille ja akselille. Laita altaasta löytyvät pohjatulpat sekä kamiinan edessä oleva tulppa kiinni. Täytä palju vedellä vähintään ylävesiletkuun asti, jotta kamiina ei pala puhki. Löysytä liinoja, ota piipun putket liinojen välistä, ja aseta piippu kamiinaan.
 

Lämmitys
Paljun lämmityksen saa aloittaa vasta, kun palju on täytetty vedellä. Paljun lämmitys kestää noin 2–3 tuntia. Lämmitysaikaan vaikuttaa puun kosteus ja laatu (suositellaan käyttämään koivua). Vesi lämpenee altaassa kerroksittain. Voit sekoittaa vettä lämmityksen aikana. Pakkasella ja kylmällä ilmalla kamiinassa kannattaa pitää pientä valkeaa hiillosta lämmön ylläpitämiseksi.

Kylpeminen
Palju on sopiva käytettäväksi veden lämpötilan ollessa noin 37 astetta. Mikäli kamiinassa on kylvettäessä tuli, varothan polttamasta itseäsi ylempään tuloputkeen (lämmitettäessä siitä tulee noin 70 asteista vettä). Paljusta ylitse tullut ja roiskunut vesi jäätyy pakkasella, eli varothan talvella liukkautta paljun portaissa ja ympärillä. Huolehdithan, ettei kukaan nukahda paljuun.
 

Paljun tyhjennys
Irrota pohjatulppa sekä kamiinan tulppa. Veden voi ohjata sivummalle kätevästi erillisellä tyhjennysletkulla. Pese palju huolellisesti desinfioivalla pesuaineella, mikäli vuokraajan kanssa on näin sovittu.

Vuokrausehdot

Vuokraamme myös muuta kalustoa

Vuokrakalustoomme kuuluu lisäksi tehokas minikaivuri sekä lavetti sen kuljetukseen. Halutessasi voit vuokrata lavettia myös muuhun käyttöön. Kysy lisää ottamalla meihin yhteyttä!


Tulevaisuudessa tulemme laajentamaan vuokrakalustoamme. Hankinnassa on muun muassa peräkärryjä sekä mahdollisesti myös autoja, joiden saatavuudesta ilmoitamme sivuillamme myöhemmin.

Rengas- ja vannepalvelut

Tiedustele vuokrahintoja ottamalla yhteyttä

Soita ja kysy lisää paljuvaunujen tai minikaivurin ja lavetin vuokrauksesta, hinnoista ja vapaista ajankohdista. Halutessasi voit myös kirjoittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella. Vuokra-alueemme kattaa joustavasti Jämsän seudun.

Yhteystiedot