Renkaiden vaihto ja muut kattavat rengas- ja vannepalvelut Jämsässä

Konepalvelu Järvinen on rengas- ja vannepalveluihin erikoistunut autoalan liike Jämsässä. Palveluihimme kuuluvat muun muassa uusien renkaiden ja vanteiden myynti sekä renkaiden vaihdot ja tasapainotukset. Lue lisää ja hanki rengas- ja vannepalvelut alan kokeneelta ammattilaiselta.

Ota yhteyttä

Rengas- ja vannemyynti – tilaa alan asiantuntijalta

Valikoimastamme löydät turvalliset ja kestävät talvi- ja kesärenkaat sekä laadukkaat vanteet henkilö-, maasto- ja pakettiautoihin. Hankimme kaikki renkaat ja vanteet asiakkaan tilauksesta. Yhteistyökumppanimme nopeat toimitukset varmistavat, että tuotteet ovat käytössäsi ilman turhaa odottelua.

 

Olemme mielellämme apunasi autoosi ja käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivien renkaiden ja vanteiden valinnassa, joten ethän epäröi kysyä! Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä.

Pesu- ja vahauspalvelut

Kattavat rengas- ja vannepalvelut

Hoidamme luonnollisesti kauttamme tilattujen renkaiden asennustyöt, mutta voit tuoda meille myös omat renkaasi, ja me asennamme ne vanteille ammattitaitoisesti.

 

Vanteilleasennusten lisäksi vaihdamme renkaat henkilö- ja pakettiautoihin kilpailukykyiseen hintaan.


Palveluihimme kuuluu myös renkaiden tasapainotus, joka on syytä toteuttaa aina, kun autoon laitetaan uudet renkaat. Tasapainotus tulee hoitaa myös silloin, kun autossa tuntuu lujassa vauhdissa ilmenevää tärinää.

 

Lisäksi toteutamme renkaiden paikkaustyöt, tarvittaessa nopeallakin aikataululla!

Autonhoitotuotteet

Palveluhinnasto

 HenkilöautoTila-autoPakettiauto
Renkaiden pesu10 €10 € 10 €
Renkaiden vaihto30 €35 €35 €
Renkaiden tasapainotus (irtorenkaat)alk. 20 €alk. 25 €alk. 25 €

Renkaiden vaihto vanteille + tasapainotus

(hinta sis. painot ja venttiilit) 

alk. 60 €alk. 60 €alk. 60 €
Renkaan paikkaus20 €20 €20 €